Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli’nin Çukur dizisi uğuru!

Aras Bulut İynemli’nin Çukur dizisi uğuru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında 3 sezondur devam eden Çukur dizisi tam 2 yıldır izleyicilerin gündeminden düşmüyor. Aras Bulut İynemli de İçerde dizisinin ardından yine bir aksiyon dizisinde yine başrolde ve yine büyük bir kariyer çıkışına imzasını attı.

Yamaç karakteri ile hayranlarından beğeni toplayan, takdir gören Aras Bulut İynemli dizinin final sezonu için ter döküyor…

Çukur dizisinde ekip bir araya geldi ve 4. yani final sezonu çekimleri de başladı. Ekip yoğun bir tempoda çalışırken Aras Bulut İynemli’den de geçen sezonki gibi bir set başlangıç pozu geldi.

Ünlü oyuncu, dizinin 3. sezonu öncesinde de sette çalışmalara başladıklarını aşağıdaki fotoğrafı ile 1 Eylül 2019 tarihinde duyurmuştu.

Aras Bulut İynemli'nin Çukur dizisi uğuru! 8

Aras Bulut İynemli, 4. sezon başlangıcında da yine benzer bir paylaşımda bulunarak yeni sezonunun da yapıma uğurlu gelmesini diledi. Geçen sezona nazaran Çukur’un çekimleri 2 hafta önce başlamış oldu.

Aras Bulut İynemli'nin Çukur dizisi uğuru! 9

“Başladık” notuyla Çukur dizisinin çekimlerine başladıklarını gösteren oyuncu, oldukça mutluydu.

Son iki sezondur dizinin çalışmalarına başladıklarını benzer pozlarla duyuran Aras Bulut İynemli, hayranlarından da yine büyük bir destek gördü.