Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisinde partnerlik bitti; Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkı ciddiye bindi!

Yemin dizisinde partnerlik bitti; Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkı ciddiye bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Özge Yağız ve Gökberk Demirci’nin aşkına aileler dahil oldu! Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Yemin dizisinin ilk iki sezonunda Gökberk Demirci ile Özge Yağız başrolde yer aldı. Birbirleri ile aşk yaşadıkları daha sonra ortaya çıkan ikilinin, sosyal medya paylaşımları artık dikkatle izleniyor.

Gökberk Demirci’nin yaptığı bir paylaşıma Özge Yağız’ın annesi Filiz Yağız’ın “Can oğul” şeklinrde yorum bırakması da büyük dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları “Gökberk Demirci, kaleyi içten fethetmiş, aileye çoktan girmiş” diye yorumlar yaptı.

Yemin dizisinde partnerlik bitti; Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkı ciddiye bindi! 7

Ocak ayında muhtemelen gönül ilişkisi nedeniyle yapımcısına ayrılacağı bilgisini veren Özge Yağız, sezon sonu itibariyle de Yemin dizisini bıraktı. Reyhan karakteri ile büyük bir başarı kazanan oyuncu, yurt dışında da bu rolüyle tanınmaya başlamıştı.

Özge Yağız’ın diziden ayrılmasının altında rol arkadaşı ve sevgilisi Gökberk Demirci ile yaşadığı aşkın payının olduğu da düşünülüyor. Ancak ikiliden bu yönde bir açıklama gelmediğini belirtelim.

Yemin dizisi 3. sezonuyla yoluna devam edecek. Gökberk Demirci de diziye yeni katılan İlayda Altuntaş ile başrolü paylaşacak.

Özge Yağız ise Star TV’de yayınlanacak olan Sol Yanım isimli diziyle hayranlarının karşısına bambaşka bir rolle çıkacak.