Ana sayfa Dizi Haberleri Arif mi ölsün Sarp mı? Kadın dizisinde flaş ayrılık tartışma yarattı!

Arif mi ölsün Sarp mı? Kadın dizisinde flaş ayrılık tartışma yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranlarında 2 sezon boyunca izleyicilerle buluşan ve büyük beğeni toplayan Kadın dizisi, 3. yeni sezonuyla yakında hayranlarının karşısına çıkacak.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Erol gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran Kadın dizisinin 2. sezon finalinde kaza sahnesi vardı.

Bir kişinin öldüğü iması yapılmıştı.Arabada Bahar, Hatice, Arif ve Sarp karakterleri vardı. Acaba kim öldü sorusu çok soruldu… Tahminler yapıldı.

İlk gelen kulis bilgileri Kadın dizisinin 3. sezonunda flaş bir ayrılığın yaşanacağı yönünde.

Peki ayrılacak olan isim kim olacak? Şu anda bu konuyla ilgili bir bilgi sızmış değil.

Ancak izleyici yorumlarına bakılır ise Bahar ile kimin aşk yaşamasını istiyor ise izleyiciler onun rakibi olan kişinin diziden ayrılması beklentisi içinde.

Arif mi ölsün Sarp mı? Kadın dizisinde flaş ayrılık tartışma yarattı! 7

Kimi izleyiciler Sarp’ın kimisi ise Arif’in dizide artık yerinin olmadığını belirten yorumlarda bulunmakta.

Dizinin senaryosuna yönelik de eleştiriler yeniden gündeme geldi. Çok ağır ilerleyen 2. sezondan sonra izleyiciler 3. sezonun daha akıcı olmasını bekliyor.

Feyyaz Duman’ın diziden ayrılmasını isteyenler çoğunlukta gözüküyor. Ancak farklı bir durum var.Kimi izleyici Sarp’a rakip olduğunu için Arif’in ayrılmasını talep ediyor.

Ancak kimi izleyiciler ise Feyyaz Duman için diziyi takip ettiğinde “Umarım Feyyaz ayrılır da biz de şu lanet diziden kurtuluruz” diyerek diziyi aslında Arif karakteri için izlediklerini belirtiyor.

Bahar karakterinin ölmeyeceği düşünülür ise bir de Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Hatice karakteri var. Şayet Hatice karakteri diziye veda eder ise bu denklemde çok da bir şey değiştirmeyecek.

Anlaşılan Kadın dizisi 3.sezonu öncesi ortalık bu flaş ayrılık nedeniyle bir hayli karışacak.