Ana sayfa Dizi İzle Arif’i kaçırdılar.. – Kadın 42. Bölüm

Arif’i kaçırdılar.. – Kadın 42. Bölüm

tarafından ker_def

Kadın dizisi 42. bölümü Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 42. yeni bölümünde yine önemli gelişmeler yaşandı. Nezir’in adamları Arif’i çok feci şekilde dövdü. Sarp yüzünden Arif dayak yedi. Arif konunun Sarp ile ilgili olduğunu da anladı. Dizinin 42. bölümünden önemli sahneler youtube resmi hesabında yayınlandı.

Videodan 42. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Kadın dizisi 42. bölümünün özeti şöyle:

Arif’in yanına uğrayan Enver, kahvede gördüğü kandan sonra paniğe kapılır ve Arif’in başına kötü bir şey geldiğini düşünür. Çocuklarının Sarp’ın dönmesiyle birlikte sarsıldığına şahit olan Bahar’ın kafası Nisan’ın bir cümlesi ile karışacaktır. Büyük bir pot kıran ve babasının iki çocuğu daha olduğunu öğrenen Nisan bunu Bahar’a söyleyecek mi?

Şirin’in elindeki fotoğrafları sildirmek isteyen Sarp ise Şirin’in kapısına dayanır. Sık sık Sarp’ın evine gelmesinden rahatsız olan Enver ise fotoğrafların artık Şirin’de olmadığını söyler. Bahar ile birlikte olma yolundaki tek engeli bu fotoğraflar olarak gören Sarp ne yapacaktır? Bahar’a geri dönecek mi? Arif’e onu çok sevdiğini söyleyen Bahar ise her şeye rağmen Sarp’ı affedebilecek mi?

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil