Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın Arıza dizisi adı üstünde bir iş olacak!

Tolga Sarıtaş’ın Arıza dizisi adı üstünde bir iş olacak!

tarafından ker_def

TeleviyonGazetesi.com / Detay – Söz gibi 3 sezon süren ve büyük kitleleri peşinden sürükleyen bir yapımdan sonra Tolga Sarıtaş hayranları, Ferhat ile Şirin dizisiyle şoke olmuştu. Ünlü oyuncunun bu yapımda neden yer aldığı da çok sorgulanmıştı. Geride bıraktığımız sezonun başarısız işlerinden olan Ferhat ile Şirin’den sonra Tolga Sarıtaş, yeni sezonda yepyeni bir proje ile ekrana dönüş yapacak.

Çeşme’de sevgilisi Zeynep Mayruk ile tatil yapan ünlü oyuncu, yeni dizi çekimleri öncesinde moral depoladı. Kameralara da konuşan Tolga Sarıtaş, karantina döneminde herkes gibi eve kapandığını söyledi.

Oyuncu, “Eve kapandık bizde. Sağlığımızı korumaya çalıştık. Pandemi sürecinde evdeydik hep, kendimizle vakit geçirdik. Şimdi yeni yeni hayata dönüyoruz. Özlemişiz tabi, iyi olacak inşallah. ” diye konuştu.

Arıza dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, artık sette çalışmaya hazır. Tolga Sarıtaş, “Şimdi çalışma temposuna başlayacağız tekrar. Son bi dinlenelip dedik. İyi de geldi. Şimdi yeni işimize başlayacağız” ifadesini kullandı.

Arıza dizisi hakkında detay vermekten kaçınan oyuncu, “Henüz basın bülteni yayınlanmadı, şimdi benim burada bir şey söylemem yanlış olur. Biraz adı üstünde bir iş olacak, güzel olacak” açıklamasında bulundu.