Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arıza dizisi Yeşim Salkım’ın hayran kaldığı iki isim var!

Arıza dizisi Yeşim Salkım’ın hayran kaldığı iki isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı ve oyunu Yeşim Salkım, pandemi nedeniyle ara verdiği müzik çalışmalarına yeniden başladı. 8 ay aradan sonra Kadıköy’de sahne alan Salkım, ayrıca uzun İstanbullu Gelin’den sonra yeniden dizilere Arıza ile dönüş yaptı.

Pazar akşamları Show TV ekranında yayınlanan Arıza dizisinde Melek Tekinoğlu olarak izlediğimiz Yeşim Salkım, hizmet sektörünün pandeminden en çok etkilenen kesimlerden birisi olduğunu ifade etti.

Açıkhava konserlerinin devam etmesini isteyen Yeşim Salkım, zorunlu maske konusunun da iyi değerlendirilmesi gerektiğini sorguladı. Videodan ünlü sanatçının bu yöndeki sözlerinin detaylarını izleyebilirsiniz. Arıza dizisinden bahseden Yeşim Salkım, her şeyin güzel ilerlediğini söyledi.

Yeşim Salkım, “Zaten bir erkek işi. Ben de hiç yapmadığım bir şeyi yapıp, bir erkek işinin içerisinde yer alarak, ama ileride açılacak. Daha da açılacak. Melek karakteri aslında çok odak noktasında olacak” diye konuştu.

Çok önemli oyuncularla bir arada olduğu vurgusunu da yapan Yeşim Salkım, Ahmet Mümtaz Taylan ile aynı sette olmaktan duyduğu mutluluğu da ifade etti.

Ayça Ayşin Turan’ın güzelliğine hayran kaldığını da anlatan Yeşim Salkım, şu sözlerle setteki arkadaşlarına övgülerde bulundu:

“Kızımız su gibi. Bu kadar güzel bir Ayça… Güzelliğini seyrediyoruz uzaktan o oynarken. Hepsi çok değerli. Adaşım Yeşim de çok kıymetli. Bütün oyuncular çok güzel. Yolumuz uzun. Kalkmasın hiçbir şey, sektör orada da kazanması lazım. Çok zor şartlarda çalışıyor herkes. Orada da sürekli test yaptırıyoruz, herkesin ağzı yüzü kapalı.”