Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar hayranlarının Alev Alev dizisiyle ilgili çekincesi!

Demet Evgar hayranlarının Alev Alev dizisiyle ilgili çekincesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avlu dizisinden sonra Demet Evgar’ı yeniden ekranda görmek için sabırsızlanan büyük bir hayran kitlesi var. Alev Alev dizisi de yakında Show TV ekranında bu özlemin son bulmasını sağlayacak. Ünlü oyuncuya yeni dizisinde Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz de eşlik edecek.

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi… İşte dizinin sloganı bu sözler… Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay da kadroda yer alan diğer isimler…

Alev Alev’in fragmanlarına da izleyicilerin yoğun bir ilgisi var. Ancak aynı zamanda bir büyük çekinceden de bahsetmek gerekiyor. Demet Evgar’ı güçlü bir kadın rolünde görmek isteyen hayranları, dizinin reytinglere yenilmesi korkusunu daha şimdiden yaşıyor.

Birçok dizi hayranı, ünlü isimlerin takipçilerinin son dönemde yaşadığı en büyük korku da bu… Daha diziler başlamadan bu korku izleyicinin içine siniyor. Çünkü, kanallar dizileri destekleme konusunda o kadar da istekli değil. Eğer bir yapım reytingleri bir kaç bölüm düşer ise hemen yayından kaldırılma korkusu başlıyor.

Demet Evgar hayranlarının Alev Alev dizisiyle ilgili çekincesi! 7

Alev Alev dizisi için ekran başına geçmeye niyetli olan, Demet Evgar’ı yeniden izlemek için heyecanlanan izleyicilerin en büyük korkusunun da kısa süreli bir yapım olması. Bağlandıkları dizinin bir anda pat diye yayından kaldırılması…

Sosyal medyada da sıklıkla bu durumu hatırlatan yorumlar var. Mesela bir izleyici, “Kesinlikle tutar, bakın buraya yazıyorum” diye moral vermeye çalışıyor… Bir başka izleyici ise “Dizi umarım tutar, hadi dua zinciri yapalım: Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” şeklindeki mesajıyla dikkatleri çekiyor.

Demet Evgar’ın performansını heyecanla bekleyen izleyicilerin yanı sıra, Zalim İstanbul’da büyük çıkış yapan Berker Güven de nasıl geri dönüş yapacak, hayranları çok merak ediyor.