Ana sayfa Sosyal Medya Arıza dizisine yeni bir karakter geliyor, sürpriz bir oyuncu seçildi!

Arıza dizisine yeni bir karakter geliyor, sürpriz bir oyuncu seçildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan başrollerde bulunuyor. İki ünlü ismin uyumlu işbirliği ve yüksek enerjisi de dizinin ilgi görmesinde önemli bir unsur oldu.

Kefaret dizisinin yayına başlaması ile birlikte Pazar akşamları rekabette Arıza geriye düştü. Dizinin hikayesini hareketlendirmek adına adımlar atılması bekleniyordu. O adımlardan birisine karar verildi. Arıza dizisinin aksiyon dolu hikayesine yeni bir karakter katılacak. Karakteri canlandıracak oyuncu da belli oldu. Yeni kadın karakterinin ismi Seda olacak…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Seda karakterine hayat verecek olan kişi Eda Şölenci. Genç oyuncuyu birçok kişi Tolga Çevik ile birlikte rol aldığı reklam filmi ile tanımıştı.

Arıza dizisine yeni bir karakter geliyor, sürpriz bir oyuncu seçildi! 7

Şölenci aslında bazı iddialı dizilerde de rol aldı. Güneşin Kızları dizisinde kısa süre kalan oyuncu, Adı Efsane isimli yapımda Çiler Bakırcı karakterine hayat vermişti. Aslan Ailem’de Pelin Erdem olarak yer alan Şölenci, Aşk Ağlatır isimli dizide ise Nalan Doruk olarak ekranda boy gösterdi.

Eda Şölenci, bir süredir dizilerde yer almıyordu. Oyuncu 1 yıllık aranın ardından Arıza seti ile birlikte yeniden oyunculuğa dönüş yapmış oldu.