Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisine öyle birisi katıldı ki, ileride Berk Oktay’ı bile unutturabilir!

Savaşçı dizisine öyle birisi katıldı ki, ileride Berk Oktay’ı bile unutturabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi 4. sezona damga vurduktan sonra 5. sezonun başlında büyük bir kriz yaşadı. Başrol oyuncusu Berk Oktay ayrıldı ve Yasak Elma dizisine katıldı. Ayrıca Gaye Turgut Evin de diziye veda ederek TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun’un kadrosunda yer almaya başladı.

Diziden başka ayrılık haberleri de geldi. Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirlenmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda etti.

Savaşçı dizisinde yaşanan bu ayrılıklardan sonra hayranlar yapımın geriye dönemeyeceği düşüncesine kapılmıştı. Ancak gelen haberler durumun pek de böyle olmadığını gösteriyor. Savaşçı dizisinin yeni bir konsept ve oyuncu kadrosu ile yeniden ekrana dönmesi için büyük bir hazırlık yapıldığı ortaya çıktı.

Dizi için Ekin Mert Daymaz ile görüşmeler yapıldığı da basına yansımıştı. Yeni gelen bir bilgi ise Savaşçı dizisinin güçlü bir şekilde ekrana dönebileceğine yönelik önemli bir işaret verdi.

Savaşçı dizisine öyle birisi katıldı ki, ileride Berk Oktay'ı bile unutturabilir! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Erkan Meriç, Bektaş Subaşı karakteri ile dizinin kadrosuna katıldı. Oyuncu ile anlaşma yapılması bir hayli önemli bir gelişme.

Erkan Meriç, 2012 yılında Acayip Hikayeler isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Beyaz Karanfil dizisindeki Erkan ile dikkat çekti. Ancak asıl onu öne çıkartan rol Adını Sen Koy isimli günlük dizideki Ömer karakteri oldu. hatırlanacağı üzere oyuncu, dizinin yayınlandığı dönemde Hazal Subaşı ile başrolü paylaşmaktaydı.

Savaşçı dizisine öyle birisi katıldı ki, ileride Berk Oktay'ı bile unutturabilir! 9

Sonrasında iki isim de diziden ayrıldı. Erkan Meriç hakkında ayrılık sonrasında farklı bir yapımda rol aldığına yönelik bilgi gelmedi. Yani uzun süredir ekranda olmayan ancak Adını Sen Koy hayranlarının çok merak ettiği Meriç, yakında Savaşçı dizisiyle yeniden hayranları ile buluşacak. Bu takipçilerinin heyecanını bir hayli artıracaktır.