Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın hayatını değiştirdiği Ceyda Düvenci, bu sefer Exxen için değişiklik yapacak!

Sefirin Kızı’nın hayatını değiştirdiği Ceyda Düvenci, bu sefer Exxen için değişiklik yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceyda Düvenci, bir süredir Bodrum’da bulunuyordu. Eşi Bülent Şakrak’ın Sefirin Kızı dizisinde Kahraman karakterine hayat vermesi nedeniyle Eylül ayında Bodrum’a taşındıklarını belirten oyuncu, 8 ay burada yeni bir hayata alışmak durumunda olduklarını yazmıştı.

Ancak Ceyda Düvenci’nin hayatı bir kez daha değişiyor. Çünkü ünlü oyuncu, yeni bir dizi projesine başlayacak. 1 Ocak 2021 tarihinde başlaması beklenen Exxen isimli Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platformda yayınlanacak Öğrenci Evi dizisi için Ceyda Düvenci ile de anlaşma sağlandı. Oyuncunun çekimler için yeniden hayatını düzenlemesi gerekecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Öğretmen Evi dizisinin hazırlıkları sürüyor ve oyuncu kadrosu da netleşmek üzere. Daha önce dizi hakkında farklı haberler çıkmış ve Bertan Aslani, Baran Bölükbaşı, Ceren Balcı, Sude Zülal Güler, Merve Nur Bengi, Samet Kaan Kuyucu’nun kadroda yer aldığı belirlenmişti.

Bu kadroya yeni isimler da dahil olmaya devam ediyor. Serra Pirinç ve Arzu Gamze Kılıç’ın da yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Ceyda Düvenci Murat Aygen’in de katıldığı ortaya çıktı.

Mucize Doktor dizisinde Tanju olarak izlediğimiz Murat Aygen, ayrıca bu yeni dizide Vedat rolüne hayat verecek.

Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği gençlik dizisinin bir başka kozu ise Ceyda Düvenci oldu. Usta oyuncu, diziye katılan önemli isimlerden birisi ve hayranları da yapıma mutlaka ilgi gösterecektir.

Sefirin Kızı'nın hayatını değiştirdiği Ceyda Düvenci, bu sefer Exxen için değişiklik yapacak! 7