Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza’nın oyuncusu Olgun Toker, Son Yaz dizisinde! Hangi bölümde ve kimi oynayacağı belli oldu!

Arıza’nın oyuncusu Olgun Toker, Son Yaz dizisinde! Hangi bölümde ve kimi oynayacağı belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Pazar akşamı son bölümüyle ekrana veda eden Arıza dizisinin oyuncuları, başka dizilerle anlaşmaya başladı bile! İlk haber, dizide Burak Ersoylu karakterini oynayan Olgun Toker’den gelmişti. Toker, Arıza’da sosyopat bir karakteri oynuyordu. Başarılı oyuncu, daha dizinin finali netleşir netleşmez, Son Yaz dizisinden aldığı teklifi kabul etti.

Arıza dizisinin izleyenleri, final kararına büyük tepki gösterdi. Kanalın orta düzeydeki reytinglerine karşın Arıza’yı bitirmesi hala eleştiriliyor ama o macera çoktan bitti ve oyuncular da yeni rotalarını belirlemekte.

Olgun Toker, Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz’da karşımıza çıkacak artık. Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile dikkat çeken bir isim olan Toker’in yeni rolü de merak konusu oldu şimdiden.

Olgun Toker’in, Son Yaz dizisinde kimi oynayacağı da belli oldu! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili son bilgileri aktardı.

Buna göre Olgun Toker, Son Yaz dizisinde, Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün’ün abisini oynayacak. İsmi ise Gökhan olacak.

Olgun Toker’in dizide ne zaman görüneceği de belli oldu. Toker, yeni bölümde yani yarın akşam (16 Nisan Cuma) yayınlanacak olan 16. bölümde ortaya çıkıyor!