Ana sayfa Dizi Haberleri Arka arkaya iki dizisi tutmayan Hande Doğandemir, radikal bir karar aldı!

Arka arkaya iki dizisi tutmayan Hande Doğandemir, radikal bir karar aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan Hande Doğandemir, geçtiğimiz sezonda şanssızlık yaşadı!

Genç oyuncunun başrolünde oynadığı Can Kırıkları dizisi ekrana geldi önce. Hayli iddialı bir yapım olan atv’nin dizisinde Funda Eryiğit ile başrolde oynayan Hande Doğandemir, diziye çok inanmıştı fakat reytingleri düşük gelince bir kaç bölüm sonra kaldırıldı.

Sezon devam ederken Hande Doğandemir bu kez de çekimleri Alanya’da yapılan Yüzleşme isimli diziyle kamera karşısına geçti. Uğur Yücel, Engin Öztürk, Yeşim Ceren Bozoğlu ile oynadığı dizi de büyük iddialarla gelmişti ancak bir kaç bölüm ancak ekranda dayanabildi ve final yaptı.

Aynı sezonda iki dizi şanssızlığı yaşayan Hande Doğandemir, yeni sezon için bir dizide yer alır mı bilinmez ama tiyatroya ağırlık vermeye başlayacağı anlaşılıyor son açıklamasından.

‘Er meydanı’ olarak görülen tiyatro, son dönemde pek çok genç oyuncunun da kendisini göstermesi ve dizilerde aradıklarını bulamadıkları dönemde can simidi gibi yetişiyor!

Hande Doğandemir de anlaşılan dizi hüsranını bir süre tiyatroda gidermek istiyor.

Ünlü oyuncunun Craft Tiyatro’da oyunlara başlayacağı ortaya çıktı.

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından şöyle duyurdu: