Ana sayfa Sosyal Medya Bir zamanların unutulmaz dizisi Arka Sıradakiler’in oyuncularının yıllar sonra objektife yansıyan inanılmaz değişimi!

Bir zamanların unutulmaz dizisi Arka Sıradakiler’in oyuncularının yıllar sonra objektife yansıyan inanılmaz değişimi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği, yayınlandığı 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan drama ve gençlik türündeki Arka Sıradakiler dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal, bir AVM’de katıldıkları film galasında ilgi odağı oldular.

Bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Temmuz Karikutal, ve Sevda Dalgıç  yıllar sonra bir araya geldi.

‘Şimdi Yandık’ filminin galasında objektiflere yansıyan ünlü oyuncular hayranlarını  adeta dizinin yayınlandığı yıllara götürdü. Sevda Dalgıç eski rol arkadaşlarıyla birlikte sosyal medyada paylaştığı pozuna, ‘Eh yıllar eh’ notunu düştü.

Bir zamanların unutulmaz dizisi Arka Sıradakiler'in oyuncularının yıllar sonra objektife yansıyan inanılmaz değişimi! 7

Altı sezon süren Arka Sıradakiler’de ‘Oktay’, ‘Yadigar’ ve ‘Özge’ karakterlerine hayat veren oyuncular, basın mensuplarının “Yeni projeniz var mı?” sorusuna, “Görüşmeler, toplantılar yapıyoruz” yanıtını verdiler.

Dizi sonrası, 2017 yılında  TV8’de yayınlanan Boxun Yıldızları yarışmasında boy gösteren Bülent Çetinaslan, son olarak final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı.

Sevda Dalgıç  en son 2018’de yayınlanan Avlu dizisinde ‘Bade’ karakterini canlandırdı. Temmuz  Karikutal ise 2018’de ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler ve 2019-2021 yılları arasında Kuruluş Osman’da rol aldı.