Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Aktaş’ın hayatını değiştiren dizi kararı!

Serenay Aktaş’ın hayatını değiştiren dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Aktaş’ın oyunculuğa nasıl adım attığı hayranları tarafından çok merak ediliyor. Aktaş, birçok yapımda rol aldı ama oyunculuğa nasıl başladığının detayları pek bilinmiyordu.

Instagram’da hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Serenay Aktaş, oyunculuk macerasına da değindi. 2008-2009 yıllarında kadınlar günü özel gösteri maçına giden oyuncu, Hilal Ergenekon ile burada tanıştı. Kendisine modelliğe yönelmesini söyleyen Hilal Ergenekon’un bu düşüncesini babasına anlatan Serenay Aktaş, sonrasında bir ajansa kayıt oldu.

Ünlü oyuncu, modellikten daha çok oyunculuğun kendisine çekici geldiğini belirterek, hikayesinin devamını şöyle anlattı: “Oyunculuk fikri daha çekiciydi. Çünkü babam sinema makinistiydi. Küçükken makine dairesinde bol bol film izlerdim. Özellikle aksiyon sahnelerine heveslendiğim olurdu. İlk olarak Kanıt dizisiyle başladım. 5 bölüm olay yeri inceleme. Öyle ufaktan başlamış oldum. 2012yılında 24 bölüm Arka Sıradakiler’de rol aldım ve ilk ana cast projemdi. TNT kanalındaydı. Özellikle o yıl yönümü belirledim diyebilirim. Hala da sapmadım.”

Serenay Aktaş'ın hayatını değiştiren dizi kararı! 7

Serenay Aktaş’ın hayatını etkileyen dizinin de Kanıt olduğu ortaya çıktı. Setlerle ilk kez bu dizide tanışan oyuncu, ilk amatörlük denemesini de bu dizide yaşadı.

Serenay Aktaş’ın ilk profesyonel dizi çalışması ise Arka Sıradakiler oldu. Ardından ise Muhteşem Yüzyıl’da Ayşe Hatun olarak dikkat çekti. Kaçak Gelinler dizisinde Pınar karakterini canlandırdı.

Acil Aşk Aranıyor, Gülümse Yeter, İlişki Durumu Karışık dizilerinde boy gösterdi. Ünlü oyuncunun son dizisi ise Meryem oldu.

Serenay Aktaş, ekranda en son konuk oyuncu olduğu Tutunamayanlar dizisinde TRT1’de görüldü.