Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 19 Nisan Cuma 514. bölümde Ali komiser öldü mü? Alp Korkmaz üzerinden yine aynı numara!

Arka Sokaklar 19 Nisan Cuma 514. bölümde Ali komiser öldü mü? Alp Korkmaz üzerinden yine aynı numara!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 514. bölümü 19 Nisan Cuma akşamı ekrandaki yerini aldı. Geçtiğimiz bölümde Alp Kormaz’ın canlandırdığı Ali karakteri bıçaklanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ali’nin kalbinin durması ve Pınar’ın fragmandaki gözyaşları Ali karakteri ölecek mi? sorusunu sordurmuştu. Ancak her zaman olduğu gibi dizide yine ters köşe yapıldı.

Asayiş Şube’den Ayhan Altın komiser saldırı sonucu şehit oldu.Fragmanda gösterilen cenaze töreni de Ali’nin değil Ayhan’ınkiydi… Arka Sokaklar dizisinde önceki bölümlerde de sıklıkla yapılan fragmanlarla heyecanı yükseltip, dizide bambaşka bir sahne gösterme durumu yine yaşandı. Alp Korkmaz, yani Ali karakteri diziye devam ediyor.

Arka Sokaklar 514. bölümde neler yaşandı?

İç kanama geçiren Ali, ikinci kez ameliyata alınır. Ameliyat sırasında kalbi durur. Rıza Baba, Ali için gerekli olan karaciğer donörünü bulmuş hastaneye getirmiştir. Bu donör Ali’nin babasıdır. Ameliyathane kapısında endişeli bir bekleyiş sürmektedir. Doktor elinden geleni yapar. Ali ölümle, yaşam arasındaki ince çizgidedir. Pınar, kalbinin durduğu haberini alır ve yıkılır.

Ekip, tam tekmil bir cenaze merasimindedir. Cenaze herkesi yasa boğmuştur. İzleyenlerin merakla beklediği sahne Ali’nin cenazesine mi ait? Tabuttaki kişi kim?

Bu sırada Hüsnü, Barış isimli bir kişinin izini sürmektedir. Hüsnü’nün de izini süren bir kişi vardır. Hüsnü, haber alamadığı Barış’ın evine gittiğinde bu şahıs onun arkasından sinsice yaklaşır ve silahını doğrultur. Hüsnü’nün hayatı tehlikededir!