Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisi 42. bölüm fragmanında adeta bomba patladı!

Yasak Elma dizisi 42. bölüm fragmanında adeta bomba patladı!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 22 Nisan Pazartesi günü ekrana gelecek olan 42. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizide Mustafa karakteri her şeyi ateşe veriyor… Ender, Yıldız’a karşı büyük bir koz elde ediyor. Zeynep ise her şeyden habersiz yine kurban rolünde…

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 42. bölüm fragmanında Yıldız’ın babası Mustafa, Ender ile görüştü. Söylediği sözler şoke etti. “Ben Yıldız’ın babasıyım. Zeynep’in babasının da katiliyim” diyen Mustafa, Ender’i şoke etti. Ender, Yıldız’a Zeynep’in onun öz kardeşi olmadığını açıklıyor. Yıldız buna inanmıyor ama Ender son sözünü söylüyor: “Senin baban, Zeynep’in babasını öldürdü.”

Sinirlenen Yıldız, Ender’e tokat atıyor.

Mustafa ise evden çıkan Halit’e de dikleniyor ve silahı çıkartıp ateş ediyor. Halit vuruldu mu, ölecek mi? İşte bu sorular akıllara takılı kalıyor.

İzleyiciler ise bir an öne Pazartesi gününün olmasını istiyor. Bu fragmandan sonra Yasak Elma dizisinin ortasına adeta bomba düşecek.

Videodan Yasak Elma dizisinin 42. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.