Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 514. bölüm fragmanında Pınar ağlıyor, şehit cenazesi var ama Ali gerçekten öldü mü?

Arka Sokaklar 514. bölüm fragmanında Pınar ağlıyor, şehit cenazesi var ama Ali gerçekten öldü mü?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 514. Bölüm fragmanı Kanal D’de paylaşıldı. Ameliyat sırasında kalbi duran Ali, öldü mü? Cenaze merasimi Ali’ye mi ait? Pınar gözyaşı döküyor… Bir şehit cenazesi var ama bu Ali’nin cenazesi mi bilinmiyor. Ters köşe olma ihtimali de var. Arka Sokaklar dizisinde Alp Korkmaz’ın canlandırdığı Ali karakterinin ölüp ölmeyeceği ancak dizinin yeni bölümüyle ortaya çıkacak.

Arka Sokalra 514. bölümde neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. İç kanama geçiren Ali, ikinci kez ameliyata alınır. Ameliyat sırasında kalbi durur. Rıza Baba, Ali için gerekli olan karaciğer donörünü bulmuş hastaneye getirmiştir. Bu donör Ali’nin babasıdır. Ameliyathane kapısında endişeli bir bekleyiş sürmektedir. Doktor elinden geleni yapar. Ali ölümle, yaşam arasındaki ince çizgidedir. Pınar, kalbinin durduğu haberini alır ve yıkılır.

Ekip, tam tekmil bir cenaze merasimindedir. Cenaze herkesi yasa boğmuştur. İzleyenlerin merakla beklediği sahne Ali’nin cenazesine mi ait? Tabuttaki kişi kim?

Bu sırada Hüsnü, Barış isimli bir kişinin izini sürmektedir. Hüsnü’nün de izini süren bir kişi vardır. Hüsnü, haber alamadığı Barış’ın evine gittiğinde bu şahıs onun arkasından sinsice yaklaşır ve silahını doğrultur. Hüsnü’nün hayatı tehlikededir!

Arka Sokaklar, heyecan dolu bölümüyle 19 Nisan Cuma akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)