Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisinde bugün 78. bölümünde geçmişe dönüş sahneleri izleyeceğiz!

Söz dizisinde bugün 78. bölümünde geçmişe dönüş sahneleri izleyeceğiz!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Star TV’nin sevilen dizilerinden Söz, 78. yeni bölümüyle 15 Nisan Pazartesi yani bu akşam izleyicilerle buluşacak. Dizinin 78. bölümünden yayınlanan ön izleme görüntüleri izleyicileri geçmişe götürecek.

Uzun süredir Yalnız kurt olarak dizide adlandırılan ve tek başına operasyon yapan Yavuz Karasu bu bölümde teröristlere yardımcı olan Linda’yı bulmak için tek başına yola çıkacak. Ancak operasyon öncesinde Tim ile karşılaşacak. Dizinin bu bölümünde Tim elemanları ile Yavuz yeniden geçmişe dönüş yapacak ve birlikte operasyon yapacak.

Söz dizisinin 78. bölümünde Yavuz Karasu’yu alıp dönmeleri emredilen Tim, onu ikna edemeyince birlikte operasyona çıkıyor. Yavuz, “Kimse beni yolumdan döndüremez” diyor. Ancak Tim, göz göre göre komutanlarını ölümü göndermeye niyetli değildir. Tek çözüm birlikte operasyondur… İşte bu birlikte operasyon sahnesi ile izleyiciler geçmişe de dönüş yapacak. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.