Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 518. bölümde Yallah Jeans mankeni Tekin olay yaptı!

Arka Sokaklar 518. bölümde Yallah Jeans mankeni Tekin olay yaptı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 17 Mayıs Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 518. bölümünde ilginç sahneler vardı. Hüsnü Çoban’ın oğlu Tekin, Arabistan markası olan “Yallah Jeans” markasının reklam yüzü oluyor ve babası Hüsnü ile zor anlar yaşıyor!

Arap kot markasının Tekin’e yaptığı 10.000 Dolarlık teklif Nazike’nin aklını başından alır. Tekin çok mutludur. Bu sırada Hüsnü eve gelir. Mutlu haberi ona da verirler. Fakat Zeliş, çekimlerin yapılacağı tarihte sınavının olduğunu Tekin’e hatırlatır. Tekin’in yüzü düşer. Hüsnü sınavın daha önemli olduğunu söyler. Tekin’in kafası karışır. Menajeri Canay bu durumu doktordan alacağı raporla çözeceğini söyler. Tekin, çekime gider. Çekim sonrası fotoğraflardan birkaçını eve getirir. Hüsnü eve geldiğinde fotoğraflar ortalıktan kaldırılır; fakat Haydarberk, elinde bir fotoğrafla ortaya çıkar. Tekin’in bittiği andır, o an…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)