Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizinin yeni oyuncusu etkili giriş yaptı! Mesut komiseri şaşırtan büyük patron Canan kim?

Arka Sokaklar dizinin yeni oyuncusu etkili giriş yaptı! Mesut komiseri şaşırtan büyük patron Canan kim?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 514. bölümü 19 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Bir eve getirilen Mesut, büyük patron olarak anılan Canan hanım ile burada tanıştı. Mesut, şans eseri uyuşturucu çetesinin izini sürerken büyük patrona ulaşır; fakat, gerçekler göründüğü gibi değildir. Arka Sokaklar dizisinin 514. bölümünde yaşananların detayını videodan izleyebilirsiniz.

Büyük patron olarak diziye katılan isim Ayçin İnci… İnci, 1980 İstanbul doğumlu… 2000’li yılların başından bu yana dizilerde rol alan Ayçin İnci’yi Benim Annem Melek dizisinde Nalan, O Hayat benim dizisinde Zuhal, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ise Sevda karakterleriyle hatırlayabilirsiniz.

Mesut’un Büyük Şaşkınlığı!

Uyuşturucu bağımlısı bir genç yüzünden yaşanan olaylar ekibi çete liderini bulmaya yöneltir. Peşine düştükleri adamın izini bulan ekip yaşanan olaylar sonucunda Mesut’un yine tek başına hareket etmesine neden olur. Mesut, çetenin lideri ile giderken büyük patronun adamları arabanın önünü keser.

Mesut ve arabanın içindekileri büyük patronla yüzleşmesi için köşke getirirler. Büyük patronun kadın olduğunu gören Mesut şaşırır. Canan, Mesut’un gözleri önünde adamı yaptıkları için fırçalamaya başlar. Adını uyuşturucu satışı ile kirletmesine sinirlenen Patron Canan, Mesut’un şaşkın bakışları altında adamı bulunduğu iş aleminden çıkartır.