Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Selin ekipten ayrıldı! Oya Okar diziye veda mı etti?

Arka Sokaklar dizisinde Selin ekipten ayrıldı! Oya Okar diziye veda mı etti?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar 515. Bölümünde şoke eden gelişmeler yaşandı. Oya Okar’ın canlandırdığı Selin karakteri geçen hafta tayin istemişti. Bu hafta ise Selin’in ekipten ayrılık haberi geldi. Dizinin 515. bölümü 26 Nisan Cuma akşamı ekrana geldi. Selin, yaşadığı acılara fazla dayanamıyor ve ekipten ayrılarak başka bir birime geçiyor!

İzleyicilerin aklında kalan soru ise Oya Okar’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı. Bu konuda gelecek haftalarda yaşanacaklar Selin karakterinin akıbetini belli edecek. İzleyicileri şoke eden o sahneleri videodan izleyebilirsiniz.

Selin, oğlu Umut’un ölümünden sonra psikolojik olarak zor zamanlar yaşar. Mesut ile de yolunu ayıran Selin, yaşadığı acıları unutamaz. En son olarak da Asım’ın kendisi rehin aldığı sırada Mesut’un Rus Ruleti oynayarak hayatını hiçe sayması bardağı taşıran son damla olur. Engin Müdüre durumu açıklayarak tayinini ister. Ekip ile yolları ayırmaya karar verdiğini öğrenen Mesut yıkılır. Onu bu kararından geçirmek için elinden geleni yapar; fakat, Selin kararlıdır.

Engin Müdür, tayin isteğini daha fazla sümen altı yapamaz. Selin artık Asayiş Komiseri değil, Çocuk Şube Müdürlüğüne atanan bir komiserdir. Gidişi bütün ekibi üzüntüye boğar…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)