Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi büyük bir sosyal sorumluluk sergiledi!

Arka Sokaklar dizisi büyük bir sosyal sorumluluk sergiledi!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 509. Bölümde işten atılan bir adam intihara kalkışıyor. Ekip, tam zamanında yetişerek onu intihar etmekten kurtarıyor. Adam, Rıza Babanın önerdiği “Arabuluculuk Sistemi” ile tekrar iş hayatına dönüyor! 15 Mart Cuma günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde önemli bir sosyal sorumluluk adımı vardı.

Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında yer almakta…

Bahar, Volkan ve Arda devriye gezerken telsizden bir anons gelir. Adamın biri intihara kalkışmaktadır. Hemen olay yerine giden ekip adamı zar zor ikna ederler. Adam işten çıkartılmıştır ve ne tazminat almıştır, ne de yeni bir iş bulabilmiştir. Ailesini geçindiremeyen adan son çare olarak intiharı seçmiştir. Emniyete getirilen adam ile Rıza Baba ilgilenir. Ona yardımcı olacağını düşündüğü ve Adalet Bakanlığı’nca hayata geçirilen, mahkemelerin iş yükünü azaltan alternatif çözüm yollarından olan arabulucuk sistemini önerir. Arabulucu, işten çıkartılan adam ile eski patronu bir araya getirir. Patron, işlerinin eskiye nazaran daha iyi olduğunu söyler ve adamı tekrar işe alır. Böylelikle “Arabuluculuk Sistemi” bir kişinin daha hayatını kurtarmış olur.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)