Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi çizgisinden saparak önemli hatalar yaptı!

Arka Sokaklar dizisi çizgisinden saparak önemli hatalar yaptı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi çizgisinden saparak önemli hatalar yaptı! 7

Ali karakterine gelince: Alp Korkmaz ne yazık ki her delikten çıkar, her sahneye adı yazılır, aynı anda hem karakolda hem de hastanede bulunmak zorundadır. Kamera arkasında çalışanlar kadar çok set mesaisi yapar. Alp’in sahneleri bitmez, tükenmez, Alp tuvalete bile senaristten izinsiz gidemez. Biraz abarttım ama neredeyse karavanda yaşatacaklar Alp Korkmaz’ı sette o kadar çok bulunur. Sanırsınız ki tepesinde bir pervane o sahne senin bu sahne benim her sahneye dahil edilir. Şimdi senaristlerin duyması için söylüyorum, bunu da bir kenara not alınız lütfen: Ali karakterini bu kadar har vurup harman savuracağınıza gerçekten öyküsü olan sahnelerin yazılması daha akıllıca olur.

Senarist ekip tarafından Aylin karakteri ne kadar atıl bırakıldı ise Ali karakteri de o kadar gereksiz yerde ve sıklıkla kullanıldı! Biraz dengeyi bulsak bence de iyi olur!

İşte izleyen gözünden Arka Sokaklar! Ve tabiî ki benim yorumum….

Bunları biz de görüyorduk ama bir de 12 yıldır bütün sadakati ile sizleri izleyenlerden duyun istedim. Umarım söylenenleri kale alırsınız da biraz denge kurarsınız!

Hayatta denge kurarak ilerlemeniz dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub