Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi çizgisinden saparak önemli hatalar yaptı!

Arka Sokaklar dizisi çizgisinden saparak önemli hatalar yaptı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi çizgisinden saparak önemli hatalar yaptı! 7

Mesaj1: Ece Hanım öncelikle Aylin Ve Hakan çiftimizden bahsetmenize çok sevindik. Fakat diziyi selmes için izleyenler var demeniz biraz garibime gitti ona bakarsanız ben ve bircok kişi de sadece #AyHak için izliyor diziyi, sizin varlığınızdan haberdar değildik o kadar ;)) yoksa biz de size yazardık :)

Evet bazı hayranlar beni çok yakından takip ederken bazıları ile iletişim kopukluğumuz var. Arka Sokaklar dizisinin SelMes hayran kitlesi beni daha çok takip edip, mesaj atıyor. 43 bin SelMes aktif olarak isteklerini ve sıkıntılarını dile getiriyorlar. Siz de hoş geldiniz köşeme #AyHak hayranları!

Bazen dizi hayranlarından aldığım mesajlar doğrultusunda yazılar yazıp, onların sıkıntısını dile getirmeyi veya cevap niteliğindeki eleştiriler yapmayı çok seviyorum. Genelde kendi seçtiğim dizileri ve anlık dile getirmek istediklerimi yazarım. Ama fanların mesajlarını görmezden gelmiyorum.

Şimdi konumuza dönelim: Aylin (Özlem Çınar) ve Hakan (Ozan Çobanoğlu) ikilisinin uyumu doğrusu ekrana çok iyi yansıyor. Dizinin aşk sıralamasında, hayranlarının değimi ile #AyHak başrol oynayacak kuvvetli bir çift oldular.