Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisi de magazin işine elini attı!

Arka Sokaklar dizisi de magazin işine elini attı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 14 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisi, öyle bir noktaya geldi ki artık sosyal medyada her dizi için ‘İnşallah ömrü Arka Sokaklar gibi olur” şeklinde yorumlar yapılmaya devam ediyor. Adeta bir marka halinde 14 sezondur başarılarını sürdüren Arka Sokaklar, son haftalarda Hercai’nin de önüne geçerek total grubunda birincilikler alarak da başarısını bir kez daha gösterdi.

Arka Sokaklar dizinin 28 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 544. Bölümden ilk fragman yayında! Hüsnü’nün magazin dünyası ile imtihanını izleyeceksiniz. Videoda detayları bulabilirsiniz.

Ekip, bir süreliğine de olsa zor operasyonların stresinden uzaklaşıp hep birlikte lahmacun partisi verir. Bu toplanma eğlenceli anlara sahne olur.  Hüsnü ise kendini hiç düşünmediği olayların içinde bulur. 

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 28 Şubat Cuma 21.00’da Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont