Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisi izleyerek büyüyen Oğuz Peçe şimdi dizinin bir parçası olmanın gururunu yaşıyor!

Arka Sokaklar dizisi izleyerek büyüyen Oğuz Peçe şimdi dizinin bir parçası olmanın gururunu yaşıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi 18. sezonu ile yine geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun süren yapımlarının başında gelen Arka Sokaklar dizisi, bugüne kadar kemik bir başrol kadrosu ile yola devam etmiş olsa da yan karakterler konusunda müthiş bir değişim yaşandığı da bir gerçek.

Yeni süreçte dizinin hikayesinde yer alan genç oyunculardan birisi de Oğuz Peçe oldu. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin uzun yıllardır başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde Oğuz Peçe’yi Emre karakterinde izlemekteyiz.

Oyuncu, 3. sezonunu yaşadığı dizinin kendisi için büyüleyici bir ortam olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Arka Sokaklar çocukluğumdan beri izlediğim bir diziydi. Bana ilk teklif geldiğinde ‘Bayadır izlemiyorum bir bakayım’ dedim. Hiç unutmuyorum gece saat 01.00’di izlemeye başladım. Sonrasında bir ara vereyim dedim ve saate bir baktım 01.50 olmuş… Yani 50 dakika kilitlenip kalmışım. İzleyiciyi farkında olmadan içine alan, büyüleyici bir dizi Arka Sokaklar… O yüzden dedim ki burada başka bir büyü var ve burada olmalıyım. İyi ki katılmışım. Üçüncü sezonum her şey iyi gidiyor.”

Arka Sokaklar dizisi izleyerek büyüyen Oğuz Peçe şimdi dizinin bir parçası olmanın gururunu yaşıyor! 7

Arka Sokaklar’ı sadece bir dizi değil, bir okul gibi de değerlendiren Oğuz Peçe, usta isimlerden çok şey öğreniyor.

Sette büyük deneyimler yaşamakta olan Oğuz Peçe, “Arka Sokaklar’ın şöyle de bir artısı var. Özgür Ozan’dan, Zafer Ergin’den özel oyunculuk dersi almaya kalksanız alamazsınız. Birincisi zaten vakit bulup size ders veremezler, ikincisi ise paranız yetmez. Dolayısıyla aslında bedavaya eğitim alıyorsun. Bunları da göz önüne alırsak her açıdan çok şanslıyız aslında.” açıklaması ile dikkatleri çekti.