Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde 15. sezon yine şoke eden gelişmelerle başlıyor!

Arka Sokaklar dizisinde 15. sezon yine şoke eden gelişmelerle başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar, ilk 14 sezonluk müthiş performansı ile Türk dizi tarihinin en uzun süre devam eden projesi olarak tarihe geçti… Dizinin 15. yeni sezonu Kanal D ekranında 18 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 557.bölüm ile başlayacak.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin aksiyon dolu yeni bölümleri de yine büyük ilgi görecektir. “Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” şeklinde sosyal medyaya yansıyan klişe biliniyor. Arka Sokaklar tüm diziler için referans alınan bir başarının sahibi oldu. Dizinin 15. sezonu da heyecan dolu yeni sahnelerle geliyor.

557. yeni bölümde neler yaşanacak? Engin Müdür vuruluyor!

Gizli görev sırasında ekibi üzen bir durum yaşanıyor. Engin Müdür, müdahale ettiği olay sırasında vuruluyor. Engin, hemen hastaneye kaldırılıyor. Sağlık durumu hakkında bilgi alamayan ekip ise, çaresizce ondan gelecek haberi bekliyor.

Ekip bu arada çocukları kullanan bir çetenin peşine düşüyor. Operasyonla çocukları çetenin elinden kurtarmaya çalışıyor. Bir üzüntülü haber de Hüsnü’ye geliyor. Tekin’e yatıştırıcı verip yatağa bağlayan bir olay yüzünden büyük şaşkınlık yaşıyor.