Ana sayfa Dizi Haberleri Yurdaer Okur ve Celil Nalçakan, Fox TV dizisiyle görüşüyor!

Yurdaer Okur ve Celil Nalçakan, Fox TV dizisiyle görüşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Fox TV ekranında Kefaret dizisi izleyicilerle buluşacak. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Mahinur Ergün yazdı. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabının bir hikayesinden uyarlanan dizi ekibi yakında sette çekimlere başlayacak.

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat dizisinin başrolünde yer alan isimler… Ayrıca güçlü bir kadro oluşturulması için de görüşmeler devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Celil Nalçakan ile Yurdaer Okur ile de dizide rol almaları konusunda görüşmeler devam ediyor.

Farklı projelerde, güçlü rollerle yer alan iki ünlü ismin diziye katılması önemli bir adım olacaktır. Yurdaer Okur en son Kuruluş Osman dizisinde Balgay isimli bir Moğol komutanına hayat vermiş ve başarılı performansı ile de göz doldurmuştu.

Celil Nalçakan ise en son geçtiğimiz sezon Bir Aile Hikayesi dizisinde Cem karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Nurgül Yeşilçay, dizide özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep” karakterine hayat verirken, Mert Fırat da “Başkomiser Sinan” olarak izleyici karşısına çıkacak.
Dizide Zeynep’in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretler konu alınacak.