Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde ayrılık hiç bu kadar yakın olmamıştı!

Arka Sokaklar dizisinde ayrılık hiç bu kadar yakın olmamıştı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar 15. sezonuyla izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam ediyor. 11 Aralık akşamı yayınlanacak olan 569. bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizide Başak’ın kaçırılması sonrasında karaktere ne olacağı merak ediliyordu.

Servan, Başak’ı bırakacak mı yoksa öldürecek mi? Arka Sokaklar dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak? İzleyiciler merakla ve heyecanla yeni bölümü bekliyor. Arka Sokaklar 569. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Başak dışında bir başka sorun da Mesut… Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut, arkasında bir not bırakıp sırra kadem basıyor!

Mesut, alkol sorunu yüzünden kendisine hakim olamaz bir haldedir. Bu hali ekibi de zor durumda bırakır. Sorgu odasında uyguladığı şiddet ve diğer dengesiz davranışları Rıza Babanın sabrının taşmasına neden olur. Rıza Baba, alkollü halinin ekibe bir faydası olmadığını net bir şekilde Mesut’a söyler. Mesut, bu ağır sözler karşısında ezilmeye başlar. Herkesi üzecek bir kararla, geride bir not bırakarak kayıplara karışır.

Diğer yandan Servan, Başak’a karşılık 5 Milyon Tl fidye parası ister. Engin Müdür, sevdiği kadının hayatı pahasına teröristlerle pazarlık yapmayacağını söyler. Bu çıkışa çok sinirlenen Servan, öfkesini Başak’tan çıkartarak dolaylı olarak Engin Müdüre duygusal olarak zarar veren bir hamle yapar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!