Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde beklenmedik gelişmeler var!

Arka Sokaklar dizisinde beklenmedik gelişmeler var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 545. yeni bölümünde neler yaşanacağına dair ilk detaylar ortaya çıktı.6 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde silahlar yine patlıyor, dizide beklenmedik olaylar gerçekleşiyor.

Arka Sokaklar’ın 545. bölümünden 2. Fragmanı yayında! Mesut, ailesinin intikamını almak isteyen Avukat Nedim’e engel olmaya çalışıyor! Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Avukat Nedim, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen ailesinin acısını yaşamaktadır. Onların intikamını almak isteyen Nedim, illegal yollara girer. Mesut, onun bu halinden şüphelenir. Yaptığı tahkikat sonrasında Nedim’in amacını anlar. Ona engel olmak ister. Nedim, kararlıdır ve onu dinlemez. Bu sırada yakınlarında bir infaz gerçekleşir.

Narkotiğe yeni atanan Aslı Müdürün ise, uyuşturucu şebekesi ile bir bağlantısı vardır. Onlara uyuşturucular konusunda yardım etmektedir.

Engin Müdür, Nadya’nın irtibat halinde olduğu kişiden şüphelenir. Nadya’nın bu kişi ile ne çevirdiğini anlamaya çalışır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 6 Mart Cuma 20.00’da Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont