Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde bıçaklanan başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisinde bıçaklanan başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle 5 Nisan Cuma akşamı buluşan Arka Sokaklar dizisinin 512. bölümünde şoke eden bir sahne vardı.

Televizyon Gazetesi Detay – Rıza babanın damadı, Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz diziden ayrılıyor mu?

Bir ağaca bağlı şekilde tutulan Ali, üç kez üst üste bıçaklandı. Ağzından kan gelen Ali’nin ekip tarafından bulunması ve hastane kaldırılması bekleniyor.

Ancak dizide bir ters köşe olabilir mi diye de izleyiciler düşünmekte…

Peki neler oldu?

Arka Sokaklar 512. Bölümde anlaşmalarının bozulduğunu gören Asaf, Ali’yi bıçaklayarak ormanlık alanda ölüme terk ediyor!

Zahir, Engin Müdürü elinden kaçırınca güvence olarak Ali’yi tutmaya devam eder. Engin Müdür, Ali’yi kurtarabilmek için Zahir ile anlaşma yoluna gider. Rıza Baba suçlularla anlaşma yapılmasına karşı da olsa karar Engin Müdürün istediği gibi olur. Anlaşmanın şartlarında Irak’tan ülkeye sokulan altınların ve Şamil ismindeki teröristin denizden ülke dışına çıkması vardır. Ali’nin sağ salim kurtulabilmesi için bu anlaşma iki taraf içinde kabul edilir. Şamil ve altınlar sınır ötesine geçtiğinde Ali’nin bulunduğu lokasyonun konumu ekibe verilecektir.

Ekibin ise, başka bir planı daha vardır. Şamil’in sınırdan geçeceği teknenin deposunda Mesut ve istihbarat polisleri bulunmaktadır. Ali’nin konumu verildikten sonra operasyon başlar; fakat, Şamil kaçarak kurtulur. Haber verdiği Zahir, Asaf’ı bilgilendirir ve Ali’inin hayatı tehlikeye girer. Asaf, Ali’nin karşısına dikilir ve ekibinin anlaşmayı bozduğunu söyler. Cebinden çıkardığı sustalı ile Ali’yi bıçaklamaya başlar. Onu kanlar içinde ormanlık alan bırakarak kaçar. Ali, aldığı bıçak darbeleri ile çok kan kaybeder…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)