Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde bir karakter daha ölüm yolunda!

Arka Sokaklar dizisinde bir karakter daha ölüm yolunda!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi 15. sezonu ile yoluna güçlü bir şekilde devam ediyor. Total kategorisinde çok iyi reytingler almaya devam eden ve zaman zaman da birinci olan Arka Sokaklar, heyecanlı hikayesi ile kemik izleyicisi tarafından vazgeçilmez bir yapım konumunda.

4 Aralık Cuma akşamı Arka Sokaklar 568. Bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizide bir karakterin daha ayrılmasına yönelik izlenimler var. 568. bölüm ikinci fragmanında Servan, Başak’ı rehin alarak ekibe gözdağı veriyor! Engin Müdür bir hayli endişeli… Dizide bugüne kadar birçok yan karakter oldu ve yüzlerce kişi bu yoldan geçti. Bakalım Başak karakteri de diziye veda edenler arasında mı yer alacak? Bunu yeni bölümde göreceğiz.

Bu arada Selin ile Mesut arasında da büyük kavga çıkacak. Rıza baba Mesut’a bir yanlışını beklediğini söyleyerek adeta ültimatom verecek. Servan, eylemlerini baltalayan ekibe acı çektirmeye devam ediyor. Rıza Baba, evinin kundaklanmasından sonra yeni bir eve geçmişti. Servan, bu evin adresini de öğrenir. Rıza Babaya bir not göndererek evinin adresini öğrendiğini söyler.

Rıza Baba notu okuduğunda büyük şaşkınlık yaşar. Daha büyük şaşkınlığı ise, Engin Müdür yaşar. Servan’dan gelen telefonla ne yapacağını şaşırır. Yeni nişanlandığı Başak, Servan’ın elindedir. Kafasına silah doğrultulan Başak’ın nasıl kurtulabileceğini düşünmeye başlar. Servan ise, eylemler de kaybettiği adamlarına karşın Başak’ı öldüreceğini söyler.

İşte 4 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak Arka Sokaklar 568. bölümden 2. fragman: