Ana sayfa Dizi İzle Masum 2 Aralık Çarşamba 255. bölümde Gopi evine geri dönüyor!

Masum 2 Aralık Çarşamba 255. bölümde Gopi evine geri dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Masum, haftanın her günü ekranda olmaya devam ediyor. Hint dizisi Masum’da olaylar da durulmuyor. Gopi evine geri dönecek. Peki 2 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak 255. yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte detaylar:

Masum’da bugün Gopi sonunda Modi evine kabul edilir. Rashi Gopi’yi Rada’ya karşı korur. Fakat evin diğer üyeleri Gopi’yi dışlar. Gopi evdeki yeni duruma alışabilecek mi?

Kızından ayrı kalmaya dayanamayan Gopi Modi ailesinin kapısında bekler. Hetal sonunda onu eve almanın en doğru karar olduğunu söyleyip Gopi’yi eve getirir. Tüm planları bozulan Rada Gopi’nin gelişine çok bozulur ve onu göndermek için plan düşünmeye başlar.

Rashi tüm gücüyle Gopi’nin yanında durur. Gopi evde eski düzen ve huzurun kalmadığını görünce çok üzülür. Rada ise onun halini görür ve bunu fırsat bilip Gopi’nin canını daha çok yakar. Gopi evdeki yeni konumuna alışabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel