Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ı dillere düşüren sahne!

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ı dillere düşüren sahne!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi 500. son bölümüyle ekrana geldi. Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın 500. bölümünde Nazike’nin, Hüsnü’ye gönderdiği Meryem’in hamam görüntüleri ekibin diline düşüyor, özellikle de Mesut’un diline düştü.

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 21 Aralık Cuma akşamı 500. bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar son bölümde, Çoban Ailesi, mahalleden bir ahbapların düğünü öncesi hamama gidiyor. Meryem de o düğüne davetli olduğu için yolları hamamda çakışıyor. Zeliş bu duruma sinir olsa da, Nazike mutluluktan göbek atıyor.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ı dillere düşüren sahne! 7

Hamamda sürekli Meryem ile ilgilenen Nazike fırsatını bulduğu anda fotoğrafını çekmeyi ihmal etmiyor. Ne de olsa gelin adayı diye düşündüğü kişiyi eski zamanlardaki gibi hamamda değerlendiriyor. Sonra bu fotoğrafları Hüsnü’ye gönderme gafletinde bulunuyor. Hüsnü’nün telefonuna gelen mesaj sesi sonrası ilk Mesut bakıyor fotoğraflara. Ekibin diğer elemanları da Mesut’u şaşkınlığa düşüren fotoğrafları görünce Hüsnü kızarıp, bozarıyor. Saniye sektirmeden Nazike’yi arıyor ve hesabını soruyor