Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Eyüp’ün sır geçmişi ortaya çıktı! Yakup’un büyük tuzağı!

Gülperi dizisinde Eyüp’ün sır geçmişi ortaya çıktı! Yakup’un büyük tuzağı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları Gülperi dizisinin dün akşam yayınlanan 15. bölümünde Gülperi’nin kocası ortaya çıktı.

Erkan Bektaş’ın oynadığı ve herkesin öldü sanılan Eyüp çıkıp geldi. Önce ailesinin yanına giden Eyüp, annesi ve babasının Gülperi ile ilgili anlattıkları karşısında çok şaşırdı. Annesi, Gülperi’nin İstanbul’a gelmek istediğini, çocukları da doldurduğunu, torunlarının kendilerine düşman olduğunu, çocukları yalnız bırakmamak için İstanbul’a göçtükleri yalanının uydurdu.

Yardım etmek istediklerini ama Gülperi’nin izin vermediğini, velayet davası açıp torunlarını almak istediklerini, Gülperi’nin çocukları perişan ettiğini, bir tek Can’ı alabildiklerini söyleyerek Eyüp’ü Gülperi’ye karşı doldurdu.

Yakup’un babasının bir kişiyi öldürmesi ve onun suçunu üstlenmesiyle ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Yakup, itibarını, malını mülkünü kaybetmemek için oğlunu harcamış. Eyüp’ün ülkeden çıkması için onu zorlayan Yakup, olayların üstünden zaman geçtikten sonra onu yeni bir kimlikle getireceği sözünü veriyor.

Babasının suçunu üstlenen Eyüp sınırı geçtikten sonra bir patlama sesi duyduğunu ve yaralandığını, kendine gelince oradan uzaklaştığını, bayıldığını, bir kaçakçının kendisini bulup tedavi ettirdiklerini. O ailenin evinde uyuşturucu olduğunu ve polisin evi basmasıyla birlikte kendisinin de tutuklandığını anlattı.

Ailesinden uzakta perişan ve zor zamanlar geçiren Yakup, hapiste işkence gördüğünü, üstüne atılı suç nedeniyle kimliğini de açıklayamadığını, orada 7 yıl yattığını anlattı.

Gülperi dizisinde Eyüp'ün sır geçmişi ortaya çıktı! Yakup'un büyük tuzağı! 7

Eğer kimliğini açıklasa Türkiye’ye gönderilip cinayet suçuyla müebbet hapis almaktan korktuğunu ve 7 yıl katladığını söyledi. Cezası bitince gizlice sınırdan çıkıp geldiğini söyleyen Eyüp’ün geri dönüşü, Yakup’u hiç mutlu etmedi.

Eyüp, annesinin Gülperi hakkındaki dolduruşuna gelecek mi merakla beklenirken, Eyüp çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Can’ın kulaklarının duymadığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. Yaşadığı zor zamanlardan sonra anlatılanlar karşısında kafası iyice karışan Eyüp’ün, anne ve babasının sözleriyle Gülperi’ye nasıl bir tavır alacağı merak konusu.

Baba Yakup Taşkın, olayların iyice karışacağı ve yaptıklarının ortaya çıkacağından korkarken, pek çok yalana başvurmaktan da çekinmeyecek.

Bu arada Eyüp, kızı Bedriye’yi takip edip, önce onu görmeye gitti. Bedriye, babasını görünce büyük bir şok yaşadı. Baba kızın kavuşması yürekleri dağladı. Daha sonra Hasan ile karşılaşan Eyüp, dizinin son sahnesinde ise Gülperi’nin karşısına çıktı.

Şimdi gözler, Gülperi ve Eyüp ilişkisinin nasıl bir yöne gideceğinde. Herkes büyük bir merakla olacakları bekliyo.

İşte Hasan’ın babası ile ilk karşılaşması:

İşte Bedriye ve babasının ilk karşılaşması: