Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar dizisinde Mesut’un antrenör halleri!

Arka Sokaklar dizisinde Mesut’un antrenör halleri!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 515. Bölümü 3 Mayıs Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Şevket Çoruh’un başarıyla canlandırdığı Mesut, Canan’ın kızı Ceren’e antrenörlük dersi veriyor! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Canan, eşini kaybettikten sonra kızının ilk defa bu kadar kendini güvende ve mutlu hissetmesinin nedeninin Mesut olduğunun farkındadır. Okuldan dönen kızın suratının asık olduğunu gören Mesut, Canan’ın kızı ile yakından ilgilenir. Okuldaki yarışmada arkadaşının gerisinde kaldığını söyleyen küçük kız çok mutsuzdur, Mesut küçük kıza bu yarışı birlikte kazanabileceklerini söyler ve yarışmaya sayılı günler kala küçük kızı çalıştırmaya başlar.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)