Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar dizisinde Selin ile Mesut’un arası limonu!

Arka Sokaklar dizisinde Selin ile Mesut’un arası limonu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 22 Mart Cuma akşamı 510. bölümüyle ekranda yer aldı. Dizinin son bölümünde önemli detaylar vardı. Selin ve Tunç, rehabilitasyon merkezinde Mesut’u ziyarete geliyorlar; fakat, Selin’in soğuk tavrı Mesut’u üzmeye yetiyor! Videodan bu sahneleri izleyebilirsiniz.

Selin, veda mektubunu tekrar okuduktan sonra Tunç’u arayarak Mesut’u ziyarete gitmeye karar veriyor. Mesut karşısında oğlu ve sevdiği kadını görünce çok seviniyor. Önce oğlu ve köpeği Garip ile hasret gideriyor. Sonra yanına gelen Selin ile konuşmaya başlıyor. Selin, karşısında güçsüz bir adam görünce üzülüyor, fakat, ona karşı olan öfkesi geçmediğinden soğuk davranıyor.

Aralarındaki ilişkinin tamamen bittiğini anlatmaya çalışıyor, çabuk iyileşip Tunç’a ve arkadaşlarının arasında dönmesini istiyor. Mesut ise, Selin’in hak verdiği soğukluğu karşısında üzgün olarak onu dinlemekle yetiniyor…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)