Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar’da Hüsnü’den, Mesut’a moral ziyareti!

Arka Sokaklar’da Hüsnü’den, Mesut’a moral ziyareti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 22 Mart Cuma akşamı 510. bölümüyle ekranda yer aldı. Dizinin son bölümünde önemli detaylar vardı. Hüsnü, rehabilitasyon merkezine gelerek can arkadaşı Mesut’u ziyaret ediyor! Videodan bu sahneleri izleyebilirsiniz.

Hüsnü, Mesut’un intihara kalkışması ile ne kadar zor süreç geçirdiğini görmüştü. Mesut’un böyle bir karar almasını cesaretlendiren alkol belasından kurtulması için rehabilitasyon merkezine yatması uygun görülmüştü. Bu süreçte de onu yalnız bırakmamak için ziyaretler yapılması kararlaştırılmıştı. İşte Hüsnü, türlü operasyonlarda yan yana mücadele verdiği can yoldaşı Mesut’u ziyarete gelir.

Mesut, iyileşme süresini hızlı atlatmıştır. Onun bu halini gören Hüsnü mutlu olur; fakat, Mesut da bir gariplik vardır. Mesut, masada ikisi olduğu halde üç kişilermiş gibi konuşmaktadır. Hüsnü onun akıl sağlığını yitirdiğini düşünürken Mesut kıs kıs gülmektedir. Ona ufak bir şaka yapmıştır. Sonrasında ise, iki arkadaş aralarında hoş bir sohbete girer…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)