Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Yiğitcan Ergin ilk gününü hatırlarken bile terliyor!

Arka Sokaklar dizisinde Yiğitcan Ergin ilk gününü hatırlarken bile terliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin, Arka Sokaklar dizisine en son katılan isimler olmuştu. 2 ay önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan genç oyuncular, instagram sohbetinde buluştu.

Yiğitcan Ergin de dizideki ilk gününü anlattı. Çok gergin olduğunu ve kimseyi tanımadığını belirten genç oyuncu Özgür Ozan ile tanıştı. Ancak Özgür Ozan, Yiğitcan Ergin’e soğuk davrandı.

Ancak aradan bir süre geçince Özgür Ozan, arkasını dönerek genç oyuncuya sıcak tavırlar sergiledi. Yiğitcan Ergin, “Bana bir sarıldı. İnanılmaz içten bir sarılmaydı. Bizim Emniyet’te çok yardımcı oyuncu ile çalışıyoruz. Beni de yardımcı oyunculardan birisi zannetti. Ben de anlamadım. Bana bir sarıldı. Sarılınca kendimi inanılmaz iyi hissettim” diye konuştu.

Yiğitcan Ergin, Şevket Çoruh ile makyaj odasında karşılaştı. Ünlü oyuncunun biraz gergin sete geldiğini belirten Yiğitcan Ergin, şöyle anlattı:

“Herkes ile sarıldı, öpüştü. Aradan 5 dakika geçti, bana bakıyor. Ben de yayına gittim. “Abi merhaba ben Cemal karakteri’ dedim. ‘Merhaba’ dedi. ‘Ne yaptın bugüne kadar’ dedi. Sonra anlattım… ‘Aşağıda sudan çıkmış balık gibi durmayacaksın’ dedi. “Eğer öyle olmazsan odunu veririz, düzelirsin’ dedi. Beni bir ter bastı.”

Yiğitcan Ergin, Şevket Çoruh’un ilk tanışmalarda genelde genç oyunculara bu şekilde davrandığını setteki arkadaşlardan öğrendiğini ifade etti. Genç oyuncunun, dizinin ilk günü yaşadıklarının detaylarını videoda bulabilirsiniz.