Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da ilk günü tam bir fiyasko!

Arka Sokaklar’da ilk günü tam bir fiyasko!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin, Arka Sokaklar dizisine en son katılan isimler olmuştu. Dizide sevgili olan Cemal ve Ezgi arasındaki yakınlığın sadece senaryodan ibaret olmadığı ortaya çıktı. Arka Sokaklar’a 14. sezondan katılan genç oyuncuların aşk yaşadıkları 2 ay önce ortaya çıkmıştı. İki genç oyuncu instagram sohbetinde buluştu.

Ela Yörüklü, dizinin ilk set gününü anlattı. Oyuncu, “Benim ilk günüm tam bir fiyasko. Çünkü bölüm çekimi değildi. Vatan Emniyet’te jenerik çekimiydi. İlk ben geldim, hazırlığım yapıldı. İnanılmaz bir yağmur başladı, böyle bir şey olamaz. Ben de Bursa’dan mutlu mutlu gelmişim. Şevkat abi, Özgür abi sete gelmedi bile. İlk gün öyleydi” diye konuştu.

İlk set gününde çok özel bir şey olmadığını ifade eden oyuncu, ilk haftasının ise aksiyon sahneleriyle dolu geçtiğini ifade etti. Boş bir inşaatın birinci katından 2 kez atladığını ifade eden oyuncu, çok heyecanlandığını anlattı.

Motordan ateş ettiğini, motor ile uçtuğunu ifade eden Ela Yörüklü, “Ben dedim ki, bu neymiş böyle, bu nasıl gidecek diye. Ben zannediyorum ki, hep böyle olacak. hep uçacağız, kaçacağız sandım. İlk hafta heyecanlıydı, çok güzeldi” diye konuştu.

Videodan izleyebilirsiniz…