Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde yine bir ayrılık ihtimali belirdi! Yine Hüsnü Çoban gözyaşı döküyor!

Arka Sokaklar dizisinde yine bir ayrılık ihtimali belirdi! Yine Hüsnü Çoban gözyaşı döküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 16 sezonu ile yoluna devam ediyor. Bir sezonun sonuna doğru adım adım gidilirken, geçen yıl olduğu gibi dizinin ekibinden yeni ayrılıklar yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor.

Geçen sezon Yüsra Geyik ve Onur Bay gibi 15 yıl boyunca ekip ile birlikte yürüyen iki genç oyuncunun ayrılığı herkesi sarsmıştı. Dizinin 626. bölümünde ise bu sefer Esra konusunda kafalar karışık… Gaye Gürsel’in canlandırmakta olduğu Esra karakterinin diziden ayrılma ihtimali belirdi. Hamile olan Esra bıçaklanarak hastaneye kaldırılıyor!

Esra, bir adam tarafından saldırıya uğruyor. Adam, Esra’yı bıçaklayarak oradan uzaklaşıyor. Bıçaklanan Esra, acilen hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor. Hamile olduğu için zor bir ameliyat geçiriyor.

Arka Sokaklar dizisinde yine bir ayrılık ihtimali belirdi! Yine Hüsnü Çoban gözyaşı döküyor! 7

Dışarıda Hüsnü ve sevenleri ondan gelecek güzel haberi bekliyor; fakat doktor, baş sağlığı diliyor. Peki kim öldü? Esra mı yoksa karnındaki bebek mi? Hüsnü, Esra’yı bıçaklayan adamın peşine düşüyor ve yakalıyor. Üzerine doğrulttuğu silahla adama Esra’nın eşi olduğunu söylüyor.

Hüsnü, Esra’nın intikamını almaya kararlı ve silahı ateşliyor ama eşini bıçaklayan adamı vurdu mu, yoksa son anda vaz mı geçti? İşte bu soru yeni bölümde yanıt bulacak. Gaye Gürsel’in diziden ayrılıp ayrılmadığı da 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümde ortaya çıkacak.

Hüsnü Çoban’ın uzun yıllar eşi olarak hikayede yer alan Suat karakteri de 2017 yılında hikayeden ayrıldı. Figen Evren artık farklı bir hayat yaşamak adına diziye veda etmişti.

Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin Suat’tan sonraki eşi olan Esra’nın başına gelenler izleyicileri yine çok üzecek. Bakalım Esra karakteri hikayeye devam mı edecek yoksa veda mı edecek?