Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi altıncı sezonu için Eda Ece garanti ama bir ünlü ismin yer almayacağı da netleşti!

Yasak Elma dizisi altıncı sezonu için Eda Ece garanti ama bir ünlü ismin yer almayacağı da netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 140 bölümü yayınlandı. Beşinci sezonu devam eden dizi 13 Haziran tarihinde izleyicilerine veda edecek. Beşinci sezon finalinin ardından 3 ay kadar dinlenecek olan ekip, Eylül ayı gibi yeniden bir araya gelerek, altıncı sezon için çalışmalara başlayacak.

141. bölümü 9 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin altıncı sezonunda kimlerin dizide yer alacağı kimlerin hikayeden çıkartılacağı merakla bekleniyor. Bu noktada yeri garanti olan tek isim Eda Ece olarak gözüküyor. Yıldız karakterini canlandıran genç oyuncu, bu dizi sayesinde kariyerinde büyük bir atılım gerçekleştirdi.

Eda Ece’nin altıncı sezonda yer alması garanti ama, Şevval Sam’ın da Ender karakteri ile hikayeye devam etmesi bekleniyor. Altıncı sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Şevval Sam, projeye devam edeceği mesajını vermişti.

Ancak bu iki ismin dışındaki oyuncuların akıbeti henüz belli olmadı. Yeni sezon senaryosuna göre kadroda ciddi bir revizyona gidilmesi bekleniyor. Zaten Yasak Elma dizisini ayakta tutan da işte bu oyuncu sirkülasyonu… Bu zamana kadar aynı taktik ile her sezon başında farklı isimlerle yola devam etmeyi tercih eden Medyapım, yeniden benzer bir değişime gidebilir.

Yasak Elma dizisinde tüm oyuncular ile anlaşmalar tamamlandı. Hatta Çetin karakterini canlandıran Erdal Bilingen’in hikayesi bittiği için diziye veda ettiği de ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisi altıncı sezonu için Eda Ece garanti ama bir ünlü ismin yer almayacağı da netleşti! 7

Yasak Elma da altıncı sezon hazırlıkları daha önceden başlatıldı ve yeni hikayeye göre de yeni oyuncuların kadroya katılması ve bazı isimlerin de hikayeye veda etmesi bekleniyor.

Yaz aylarında Yasak Elma dizisinde yaşanacak olan bu değişimler çok konuşulacaktır. Birçok dizi hayranı da hikayeye kimlerle devam edileceğini öğrenmek istiyor ama altıncı sezon senaryosu netleşmeden bu konunun da netleşmesi beklenmiyor.

Yasak Elma dizisi 9 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 141. bölümden ilk fragman da paylaşıldı: