Ana sayfa Sosyal Medya Çok çok şaşırdık! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un gizli yerini hayranları ifşa etti!

Çok çok şaşırdık! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un gizli yerini hayranları ifşa etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisinin evlilik hazırlıkları yaptığı biliniyordu. İkilinin düğün günü ve yeri konusunda da birçok polemik yapıldı. Ancak çift sonunda beklenen açıklamayı yaptı. İkili son dönemde yoğun işleri nedeniyle düğün konusunu biraz geri plana atmıştı.

Demet Özdemir, Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizi için Nisan ayından bu yana setteydi ve çekimlerin tamamlaması ile de rahatladı. Oğuzhan Koç ise yaz döneminde konser programlarının artmasıyla yine bir yoğunluk içindeydi.

İkili fırsat buldukları zamanlarda da bir araya gelerek hem hasret gideriyor hem de 26 Ağustos’taki düğünleri için gerekli ön hazırlıkları yapıyor. ikilinin yine böyle özel bir buluşmasında kameraların onları takip etmesi iki ünlü ismi de çok şaşırttı.

Demet Özdemir, bulundukları mekanın çıkışında kameraları görünce şaşkınlık yaşadı ve “Sizi burada gördüğümüz için çok şaşırdık. En gizli yerimizi öğrendiniz şu anda” diye konuştu.

Oğuzhan Koç ise, “Burası sizi görmeye alışık olduğumuz bir yer değil. Burası bizim arada bir kaçtığımız bir yer” ifadesini kullandı.

Çok çok şaşırdık! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un gizli yerini hayranları ifşa etti! 7

Muhabirler ise “Hayranlarınız haber verdi” diyerek mekanı bulmalarının iki ünlü ismin ihbarı sonucunda gerçekleştiğini ifade ettiler. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisi bu duruma da bir hayli şaşırdı.

Göcek ve Çeşme’de üst üste tatiller yapan ünlü ikili, buna ihtiyaçları olduğunu belirtti. Oğuzhan Koç, kısa tatilin bittiğini ve şimdi işlerinin başında olduklarını ifade etti.

Koronavirüse yakalanan Demet Özdemir’in sağlık durumunun düzelmesi de dikkatleri çekti. Oyuncu, “Herkes çok dikkat etsin. Gerçekten kolay atlatmadım. Allah bu hastalıkla mücadelede herkese yardım etsin” ifadesini kullandı.

Düğün günü konusundaki polemikleri de bitiren Demet Özdemir, “26 Ağustos’ta evleniyoruz” diyerek konuyu kapatmış oldu. Düğünün İstanbul’da olacağını anlatan Demet Özdemir, bu tarihin de özel bir anlamı olmadığını, sadece boş oldukları bir gün olduğu için tercih ettiklerini ifade etti.