Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da ibretlik kolonya sahnesi!

Arka Sokaklar’da ibretlik kolonya sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Arka Sokaklar dizisinin 554. Bölümü 29 Mayıs Cuma akşamı yayınlandı. Dizinin sevilen karakterlerinden Nazike, sahte kolonyadan zehirlenerek hastanelik oluyor! Koronavirüs pandemi sürecinde en çok satılan ürünlerin başında kolonya geliyor. Ancak sahtekarlar boş durmayıp sahte kolonyalar üretmişti. Dizinin 554. bölümünde bu konuya dikkat çekilen bir sahne vardı. Nazlı Tosunoğlu’nun canlandırdığı Nazike karakteri üzerinden izleyicilerin dikkati çekiliyor.

Arka Sokaklar 554. Bölümde Nazike, sahte kolonyadan zehirlenerek hastanelik oluyor! Ekibin başına bela olan dolandırıcı Erdi, bu sefer kolonya işine girer. Kolonyalar sahte olduğu için bir çok yerde sıkıntı yaşanır.

Bu sıkıntı Hüsnülerin mahallesinde de yaşanır; çünkü Erdi, bu kolonyalardan mahallenin bakkalına da satmıştır. Nazike de bu ucuz kolonyalardan almıştır. Nazike, koronavirüs döneminde her şeyi abarttığı gibi, dezenfektan olayını da abartır. Aldığı kolonyayı gereğinden fazla kullanır ve hastanelik olur.

14. sezonuyla ekranda yer almaya devam eden Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!