Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Sevgililer Günü Mesut’un sözüyle akıllara kazınacak!

Arka Sokaklar’da Sevgililer Günü Mesut’un sözüyle akıllara kazınacak!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar 14 Şubat’taki sevgililer gününde 542. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Ekibi sevgililer günü telaşı sarıyor! En çok da Mesut ile Selin arasındaki yemek izleyicileri gülümsetecek. Mesut, “Beni iyi tanı kızım. Odundan anladığım kadar kadın ruhundan da anlarım” sözüyle güldürecek. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Engin Müdür ile Nadya, Selin ile Mesut, Ezgi ile Cemal ve Arda sevgililer gününde mutluluğun yanı sıra o günü nasıl geçireceklerinin planını yapıyorlar. Suçla cengaver bir şekilde mücadele eden ekip üyeler, özel günün karşısında süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Arka Sokaklar yeni bölümü sevgililer günü olan 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 20.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont