Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da şimdi de hamilelik oyunu izleyeceğiz!

Arka Sokaklar’da şimdi de hamilelik oyunu izleyeceğiz!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle 14 Şubat’ta buluşacak olan Arka Sokaklar 542. Bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Şevket Çoruh’un başrollerinde yer aldığı dizide Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliş, önce eline silah almış ve bu durum tepki çekmişti, şimdi de hamile olma ihtimali ortaya çıktı. Zeliş, yakalamak istediği Kurye’den hamile mi kaldı, izleyiciler merakla yeni bölümü takip edecek.

Ekip, Kurye’ye ulaşabilmek için babasını gözaltına alıyor! Videodan 542.bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz. Kurye ve Nevres yüzünden ekibin başı savcı ile derde girer. Bir türlü yakalanamayan ikili, ekibin kendisini aklayabilmesi için hemen yakalanmaları gerekmektedir. Ekip, Nevres’in saklandığı yeni adresini bulur.

Hemen operasyon düzenleyen ekip ile Nevres arasında büyük çatışma çıkar. Kurye olayında ise ekibimiz, farklı bir hamle yapar. Ona ulaşabilmek için babası gözaltına alınır. Sorguda Kurye’nin saklandığı adresi öğrenmeye çalışırlar.

Bu sırada Zeliş, Kurye’nin kaçtığı yolun başında silahını ona doğrultarak durdurmaya çalışır. Kurye, Zeliş’in cesaretinden etkilense de arabasını üzerine sürer. Kurye buradan kurtulmasını da becerir. Daha sonrasında ise, ilginç bir durum yaşanır. Zeliş ve Kurye tekrar karşı karşıya gelirler. Kurye, Zeliş’e çok şaşırtıcı bir şey sorar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 14 Şubat Cuma 20.00’da Kanal D’de!