Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi için ikinci sezon büyük bir çıkış da olabilir, bir hayal kırıklığı da olabilir!

Baba dizisi için ikinci sezon büyük bir çıkış da olabilir, bir hayal kırıklığı da olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılının başlarında ilk anons edildiği zaman Show TV’nin en önemli projelerinden birisi olarak gözüken Baba dizisi, sezona damgasını vurabilecek bir proje imajı da sergilemişti. Ancak dizinin yayınlanması ile birlikte yüksek beklentiler karşılanamadı. Haluk Bilginer gibi usta bir isim ve gençlerin beğenerek izlediği Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı Baba dizisi için şimdi yeni bir sınav dönemi başlıyor.

Baba dizisi ilk sezonda beklenen çıkışı sergileyemedi ama ikinci sezon için umutlar çok büyük. Show TV’nin yeni sezonda çok daha iyi reytinglerle ekrana damga vurmasını beklediği Baba dizisinin hikayesinde önemli değişiklikler yapıldı. Bu değişikliklerin etkisi ve yeni katılacak oyuncular ile birlikte Baba dizisinin de bir çıkış sergilemesi umudu var.

Özellikle de hikayeye yeni bir ailenin daha katılarak, bu aile üzerinden de gerilimin, heyecanın ve merakın artırılması gibi bir düşüncenin hakim olduğu anlaşılıyor.

Baba dizisinin ikinci sezonunda değişen hikaye ile birlikte daha hareketli sahnelerin ekrana gelmesi ve yönetmen Çağrı Bayrak’ın farklı bir kurgu mantığı ile izleyicileri meraklandıran bir tarzı benimsemesi bekleniyor.

Yeni sezon için çekimlerine yakında başlanacak olan dizinin yeni oyuncuları için de yapım ekibinin görüşmelerini sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. Usta oyuncu Levent Ülgen’in dizinin ekibine katılacağı yönünde bilgiler de bulunuyor.

Baba dizisi için ikinci sezon büyük bir çıkış da olabilir, bir hayal kırıklığı da olabilir! 7

Disney Plus’ın açılış projesi olan Kaçış dizisinde birçok kişi Levent Ülgen’i tanımakta zorlanmıştı. 1962 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu, birbirinden farklı o kadar çok karakteri canlandırdı ki, bin bir surat lakabı ona çok yakışıyor.

Levent Ülgen, Kaçış dizisinde Ebu Abidin karakterini canlandırdı ve izleyicilerden de yine tam not aldı. Yeni sezonda Baba dizisinde sürpriz bir karaktere hayat vermesi beklenen oyuncunun hayranları da bu gelişmeden oldukça memnun.

Baba dizisinde Özge Yağız da yer almaya devam edecek. Büşra karakterini canlandıran Yağız için bu dizi bir çıkış projesi olarak görülüyor. İkinci sezonda oyuncunun rolü üzerinden daha baskın bir şekilde hikayede yer alması bekleniyor. Hakan Kurtaş, Ayda Aksel, Dalma Su İkizoğlu gibi isimlerin de yer aldığı Baba dizisinin Eylül ayında yeni bölümlerle yeniden ekranda olması bekleniyor.