Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın arka planında Merve Oflaz’ın hayrete düşüren anısı

Arka Sokaklar’ın arka planında Merve Oflaz’ın hayrete düşüren anısı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Merve Oflaz, Arka Sokaklar ekibinin ayrılmaz bir parçası oldu. 3 yıldır Arka Sokaklar dizi ekibinin içinde yer alan oyuncu, zaman zaman set manzaralarını yayınlıyor.

Cuma akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Arka Sokaklar, 15. sezonuyla da yine heyecanlı anlar yaşatıyor. Merve Oflaz da Bahar komiser karakteri ile hem enerjisini hem de yeteneğini sahnelerde sergiliyor.

Ünlü oyuncu sosyal medyada dizinin setinden çeşitli paylaşımlar yaparak da perde arkasındaki hallerini gösteriyor. Karavanda çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Merve Oflaz’a hayranlarından yine beğeni yağdı.

Arka Sokaklar'ın arka planında Merve Oflaz'ın hayrete düşüren anısı 8

Hayvan sevgisi ile de bilinen oyuncu, ayrıca sporu hayatının bir parçası yaptı ve fit haliyle de göz dolduruyor. Oyuncunun, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarına da büyük ilgi var.

Setteki çekimlerde zaman zaman olmadık olaylarla da karşılayan oyuncu, bir vatandaştan dayak yediğini anlatmıştı.

Arka Sokaklar'ın arka planında Merve Oflaz'ın hayrete düşüren anısı 9

Merve Oflaz, senaryo gereği bir suçluyu halktan kaçırdıkları sırada yaşanan olayı şöyle aktardı:

“Senaryo gereği bir suçluyu halktan kaçırıyorduk. Kalabalık onu taşlayıp sopalarla kovalayacaktı. Tabii taş ve sopalar gerçek değil. Bir yardımcı oyuncu sopasını kaybetmiş. Eline gerçek odun parçası almış. Sahne sırasında gaza gelip kafama birkaç kez vurdu. Yönetmen, ‘Kestik, yeter’ dedikçe dinlemeyip indirdi. Gözü dönmüş amcadan dayak yedim. Gözüm karardı.”