Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma sabun köpüğü gibi dizi! Bu kadar da dalga geçilmez!

Yasak Elma sabun köpüğü gibi dizi! Bu kadar da dalga geçilmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisi 4. sezonuyla yoluna devam ediyor. İlk 2 sezonda ciddi ciddi bir dram yapımı olan Yasak Elma, artık senaryonun da izleyicinin sabrınını da kaldırmadığı noktada 3. sezonda absürd komedi haline dönüşmüştü. Yıldız, Ender, Şahika gibi uç noktalardaki karakterleri ile, birçok saçma olayların yaşanmasıyla dikkat çeken Yasak Elma, aslında kendisi ile dalga geçen bir yapım olduğu için bugünlere kadar gelebildi.

Bazı şeyler var ki, tüm bunların absürd komedi olarak algılamasa, izleyicilerin diziye tahammül etmesi imkansız olurdu… 3. sezondaki bu değişim dalgası, 4. sezonda da devam ediyor. Halit’in ayrılığını pazartesi günü göreceğiz. Belki Kerim de 85. bölümde gidebilir.

Berk Oktay, Gülenay Kalkan, Erdal Özyağcılar ile Mert Altınışık’ın kadroya katılacağı da ortaya çıkmıştı. Yeni isimlerle birlikte hikayenin de büyük bir değişim geçirmesi bekleniyor. Tabii ki dizi yine absürde komedi üzerinden yürümek durumunda… Talat Bulut ve Gökhan Alkan’ın yanı sıra Barış Kılıç, Buçe Buse Kahraman ve Doğaç Yıldız’ın da vedası ile birlikte, yeni karakterler öne çıkacak ve dizi bambaşka bir noktaya doğru hikayesini ilerletecek.

Yasak Elma dizisi için bir değerlendirme yazısı kaleme alan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yapımın kendi kendisi ile dalga geçtiğine dikkat çekerek, başarı sırrının da aslında bu olduğuna vurgu yaptı.

Yasak Elma sabun köpüğü gibi dizi! Bu kadar da dalga geçilmez! 7

Sina Koloğlu, Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin bir balıkçı ile sohbet ettiği sahneye dikkat çekti ve şu yorumuyla da dizinin neden bu kadar çok izlendiğini anlattı:

“Yasak Elma’da Yıldız (Eda Ece) yalıdan kovuldu. Bir şekilde girmesi gerekiyor kapıdan mümkün değil; iskelede bir balıkçının kayığını ayarlıyor. Ve balıkçı kürekleri çekiyor, Yıldız hikayesini anlatıyor; “Bursa’da doğdum. Biz fakirdik, garsonluk yapıyordum. Holding sahibi bir adamla tanıştım. Evlendik, başıma gelmeyen kalmadı. Ondan bir oğlum var. Şimdi o beni bıraktı, eski karısı ile evlendi. Ondan önce, eski karısı ile evlenmişti ayrılmıştı. Benimle evlendi tekrar, ona döndü. Bunlar çok değişik bir aile”… Balıkçı şokta.

İzleyicide ‘sabun köpüğü dizi’ olup kendisi ile kafa bulan ender işlerden biri ‘Yasak Elma’. Anlattığına kendisi de inanmıyor dizisi. Seviyoruz bu halini…”