Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka ekibine yeni katılan oyuncu sonunda ortaya çıktı!

Zümrüdüanka ekibine yeni katılan oyuncu sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Zümrüdüanka dizisi 2. sezonuyla Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde yeni bir karakter hikayede önemli bir değişikliğe sebep olacak. Güvercin isimli Star TV dizisinin final yapmasından sonra Menderes Samancılar ekibe katılmıştı. Usta aktör ilk kez dizide kendisini gösterecek.

Behram karakteri ile Zümrüdüanka’ya gelen Samancılar, 14 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 19. bölümden itibaren hikayeye güçlü bir şekilde giriş yapacak. Samancılar’ın diziden ilk görüntüleri de ortaya çıktı. Behram karakterinin hikayede nasıl yer alacağı ve hangi değişikliklerin yaşanacağı da merak konusu… İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’ndan sonra yapılan bu yeni karakter atağı, hikayeyi daha ilginç kılmak ve reytinglerin artışını sağlamak amacı da taşıyor.

Zümrüdüanka ekibine yeni katılan oyuncu sonunda ortaya çıktı! 8

Peki Zümrüdüanka dizisinin 19. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Abbas’ın vurulması büyük bir şok etkisi yaratır. Onu vuran kişinin kimliği Serhat ve Zümrüt için daha da büyük bir yıkım olur. Azimet ise bir kez daha evlat acısının ne demek olduğunu hatırlayacaktır.

Özgüç konağının habersiz misafiri konak içindeki bütün dengeleri değiştirmeye adaydır. Bu misafir, yalnızca Özgüçlerin değil Demirkanların da huzurunu bozar.

Yeni bir düşmanla baş etmesi gerektiğini anlayan Serhat hem sevdiklerini hem de zor durumda olan masum insanları korumak için bir çözüm yolu üretmelidir. Bu uğurda Cihan ile aralarında bir yoldaşlık gelişecektir.

Zümrüdüanka ekibine yeni katılan oyuncu sonunda ortaya çıktı! 9

Suhandan’ın öğrendiği gerçek Hamit’le aralarına bir uçurum açar. Hamit imkansız bir çıkmazın içine düşerken Suhandan kendine yeni bir amaç belirler.

Azimet, giderek yalnızlaşmanın acısıyla Serhat’a daha fazla tutunmaya karar verir. Bunun için de Serhat’ı konağa döndürmesi, Zümrüt’ten ayırması gerekmektedir. Serhat ve Zümrüt aşkı bir kez daha büyük bir sınavdan geçecektir. Azimet ve Deniz’in yoldaşlığı Serhat ve Zümrüt için anbean artan bir tehlikeye dönüşecektir.